Centro Plus BB

Čelični toplovodni kotlovi CentroPlus nazivnog toplinskog učinka od 25, 35 i 50 kW imaju dva odvojena ložišta u zajedničkoj kotlovskoj vodi.

Čelični toplovodni kotlovi CentroPlus nazivnog toplinskog učinka od 25, 35 i 50 kW imaju dva odvojena ložišta u zajedničkoj kotlovskoj vodi. Lijevo ložište koristi se za loženje krutim ili tekućim gorivom, a desno za loženje peletima ili tekućim gorivom. Mogućnost kombinacije loženja krutim gorivom i automatskog uključivanja uljnog ili pelet plamenika u trenutku kada kruto gorivo ne zadovoljava potrebu za toplinom, čini ovaj kotao posebno interesantnim.

Uspješan spoj modernih tehnologija i kvalitetnih gradbenih materijala s provjerenim tehničkim rješenjima daju kotlovima sigurnost i pouzdanost u radu uz jednostavnost ugradnje i korištenja. Izrađeni su u skladu s europskom normom EN 304 i EN 303-5.

Opis

Kotao kombinirani CENTROPLUS 25 kW BB CTM
Karakteristike kotlova CentroPlus:
Toplovodni kotao za centralno grijanje predviđen za loženje s krutim i tekućim gorivom, s krutim gorivom i peletima te tekućim gorivom i peletima, nazivnog toplinskog učinka od 25, 35 i 50 kW.
Mogućnost naizmjeničnog korištenja oba ložišta.
Samo jedan dimovodni priključak.
Mogućnost ugradnje termičkog osiguranja na za to tvornički pripremljene otvore.
Isporučuje se zasebno tijelo kotla, zasebno oplata s toplinskom izolacijom i zasebno uljni ili pelet-set što omogućuje jednostavan transport i ugradnju te smanjuje rizik od oštećenja.
Posebna odlika je izuzetna toplinska i zvučna izolacija.
Kotao je ispitan i certificiran po europskoj normi EN 303-5 i EN 304 na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i proizveden u skladu s normom ISO 9001/2000

Dodatne informacije

Boja

Tirquise

Robna marka

Centrometal

Snaga

15 – 25, 30 – 45, 50 – 70

Vrsta goriva

Kombinovano, Pelet, Ulje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Centro Plus BB”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *