Eco CKB SB

Čelični toplovodni kotlovi EKO-CKB nazivnog toplinskog učina od 20 do 50 kW predviđeni za loženje krutim gorivom, uljem ili plinom. 

Čelični toplovodni kotlovi EKO-CKB nazivnog toplinskog učina od 20 do 50 kW predviđeni za loženje krutim gorivom, uljem ili plinom. Članovi su obitelji EKO-CK kotlova, a posebnost im je ugrađeni bojler potrošne tople vode potopljen u kotlovskoj vodi. Ovo ga čini izuzetno zanimljivim, jer osigurava stalnu zagrijanost potrošne tople vode u bojleru bez dodatnih investicija.

Mogućnost jednostavne ugradnje plamenika i kotlovske regulacije predstavlja posebnu vrijednost ovih kotlova. Izrađeni su u skladu s europskom normom EN 303-5.

 

Opis

Kotao kombinirani EKO-CKB 30 kW SB CTM

Karakteristike kotlova EKO-CKB:
Toplovodni kotao za centralno grijanje predviđen za loženje s više vrsta goriva (kruto, tekuće ili plinovito), nazivnog toplinskog učina od 20 do 50 kW.
Bojler potrošne tople vode izrađen je od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, čime su zagarantirani visoki higijenski uvjeti, a potopljenost bojlera omogućuje brzo zagrijavanje cjelokupne količine potrošne tople vode.
Ugrađeni bojler potrošne tople vode u kotao ne zahtijeva posebnu cirkulacijsku pumpu, koja bi inače bila potrebna kada bi se bojler nalazio izvan kotla.
Ekološki je prihvatljiv, za što posjeduje certifikate prema zahtjevnim ekološkim propisima austrijske pokrajine Štajerske (Fan lG).
Velika vrata i ložište kotla omogućuju loženje krupnim krutim gorivom te jednostavno čišćenje i održavanje.
Montaža oplate je jednostavna, brza i bez vijaka.
Osnovna kotlovska regulacija plamenika dodatno se isporučuje, a postavlja se na tvornički pripremljeno mjesto na gornjem poklopcu oplate kotla.
Kotao je ispitan i certificiran po europskoj normi EN 303-5 i EN 304 na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu i proizveden u skladu s normom ISO 9001/2000

Dodatne informacije

Boja

Tirquise

Robna marka

Centrometal

Snaga

30 – 45, 50 – 70

Vrsta goriva

Drvo, Kombinovano, Pelet, Plin, Ulje

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Eco CKB SB”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *