Elektro kotao EL-CM C

Čelični toplovodni elekro kotlovi El-Cm Compact, nazivnog toplinskog učina 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24 i 27 kW predviđeni su za zagrijavanje manjih kuća ili stanova kao samostalni ili kao pomoćni izvor topline na električnu energiju. 

Danas se sve više koriste i za zagrijavanje potrošne tople vode u akumulacijskim bojlerima, spajanjem na cijevni izmjenjivač bojlera.

Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Kotlovi su opremljeni cirkulacijskom pumpom, ekspanzijskom posudom, modernom modulirajućom digitalnom regulacijom te potrebnim sigurnosnim elementima. Bešuman rad i moderan dizajn čini ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji dio kuće ili stana, tim više što ne zahtijevaju ventilaciju ili dimnjak.

Korištenje modernih tehnologija izrade, kvalitetnih materijala gradnje te provjerenih tehničkih rješenja koja uključuju i sve prednosti modulirajuće regulacije rada elektrogrijača, čine ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu.

Proizvedeni su u skladu s normom ISO 9001:2008.

 

KARAKTERISTIKE KOTLOVA El-Cm Compact:

  • Toplovodni kotao predviđen za grijanje na električnu energiju, nazivnog toplinskog učina 6, 9, 12, 15, 18, 21, 24 i 27 kW.
  • U elektro kotlove serijski se ugrađuje: cirkulacijska pumpa, ekspanzijska posuda, sigurnosni elementi (sigurnosni ventil, sigurnosni termostat i tlačna sklopka), slavina za punjenje i pražnjenje te modulirajuća digitalna regulacija.
  • Modulirajuća digitalna regulacija optimalno vodi rad elektrogrijača tako da optimizira potrošnju električne energije sa učinom elektro kotla.
  • Bešuman rad, moderan dizajn i male dimenzije čine ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji dio kuće ili stana, tim više što ne zahtijevaju niti ventilaciju niti dimnjak.
  • Male su težine i jednostavno se ugrađuju.
  • Kotao El-Cm Compact 6 kW moguće je priključiti i na jednofazni električni priključak.
  • Kotlovi El-Cm Compact su kao “kotlovnice” u malom, jer su im svi bitni dijelovi integrirani u kompaktno kućište.
  • Ekološki su potpuno prihvatljivi.
  • Kotlovi su proizvedeni u skladu s normom ISO 9001:2008.

 

Regulacija:

Moderna digitalna modulirajuća regulacija optimalno vodi rad elektrogrijača tako da optimizira potrošnju električne energije sa učinom elektrokotla.

UDOBNOST STANOVANJA:

Kotlom El-Cm Compact jednostavno se rukuje, bešuman je i pouzdani u radu, što je garancija topline doma i udobnog stanovanja. Modernim dizajnom i malim dimenzijama uklapa se u svaki prostor.

ZADOVOLJENJE POTREBA ZA POTROŠNOM TOPLOM VODOM:

El-Cm Compact moguće je kombinirati sa nekim od bojlera iz našeg proizvodnog programa – zidnim kombiniranim bojlerima SKB Digi ili LKB Digi, samostojećim toplovodnim bojlerima TB, odn. solarnim bojlerima STEB ili akumulacijskim spremnicima CAS-B ili CAS- BS, ukoliko postoji ili je u planu gradnja solarnog sustava.

Dodatne informacije

Boja

Siva

Oblik

Pravokutni

Robna marka

Centrometal

Snaga

15 – 25, 2 – 10

Download

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Elektro kotao EL-CM C”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *