Elektro kotao EL-CM

Čelični toplovodni elekro kotlovi El-Cm, nazivnog toplinskog učina 30, 33, 36, 39, 42, 45, 48 i 51 kW predviđeni su za zagrijavanje manjih do srednjih objekata kao samostalni ili kao pomoćni izvor topline na električnu energiju. 

Danas se sve više koriste i za zagrijavanje potrošne tople vode u akumulacijskim bojlerima, spajanjem na cijevni izmjenjivač bojlera.

Kotlovi su opremljeni modernom modulirajućom digitalnom regulacijom. Bešuman rad i moderan dizajn čini ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji dio kuće ili stana, tim više što ne zahtjevaju ventilaciju ili dimnjak.

Opis

Korištenje modernih tehnologija izrade, kvalitetnih materijala gradnje te provjerenih tehničkih rješenja koja uključuju i sve prednosti modulirajuće regulacije rada elektrogrijača, čine ove kotlove sigurnim i pouzdanim u radu.

Proizvedeni su u skladu s normom ISO 9001:2008.

KARAKTERISTIKE KOTLOVA El-Cm:

  • Toplovodni kotao predviđen za grijanje na električnu energiju, nazivnog toplinskog učina 30, 33, 36, 39, 42, 45, 48 i 51 kW.
  • U elektro kotlove serijski se ugrađuje modulirajuća digitalna regulacija.
  • Modulirajuća digitalna regulacija optimalno vodi rad elektrogrijača tako da optimizira potrošnju električne energije sa učinom elektro kotla.
  • Bešuman rad, moderan dizajn i male dimenzije čine ih prihvatljivim za ugradnju u bilo koji dio kuće ili stana, tim više što ne zahtijevaju niti ventilaciju niti dimnjak.
  • Male su težine i jednostavno se ugrađuju.
  • Ekološki su potpuno prihvatljivi.
  • Kotlovi su proizvedeni u skladu s normom ISO 9001:2008

Regulacija:

Moderna digitalna modulirajuća regulacija optimalno vodi rad elektrogrijača tako da optimizira potrošnju električne energije sa učinom elektrokotla.

DODATNA OPREMA:

Obavezna – cirkulacijska pumpa, sigurnosno-odzračna grupa (2,5 bar) i ekspanzijska posuda.

UDOBNOST STANOVANJA:

Kotlom El-Cm jednostavno se rukuje, bešuman je i pouzdani u radu, što je garancija topline doma i udobnog stanovanja. Modernim dizajnom i malim dimenzijama uklapa se u svaki prostor.

ZADOVOLJENJE POTREBA ZA POTROŠNOM TOPLOM VODOM:

El-Cm moguće je kombinirati sa nekim od bojlera iz našeg proizvodnog programa – zidnim kombiniranim bojlerima SKB Digi ili LKB Digi, samostojećim toplovodnim bojlerima TB, odn. solarnim bojlerima STEB ili akumulacijskim spremnicima CAS-B ili CAS- BS, ukoliko postoji ili je u planu gradnja solarnog sustava.

Dodatne informacije

Robna marka

Centrometal

Snaga

30 – 45, 50 – 70

Download

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Elektro kotao EL-CM”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *