Kada Arno

Arno je ergonomska kada blago zaobljene unutrašnjosti te jednostavnog, ali dopadljivog dizajna. 

Za razliku od kada izrađenih od akrila ABS ili poliestera, kod 100% lijevanog sanitarnog akrila nema ograničenja vezanih za saniranje oštećenog površinskog sloja jer sva svojstva materijala unutar strukture ostaju nepromjenjena. Kade izrađene od sanitarnog akrila odlikuju se optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, te glatkom i sjajnom površinom ugodnom na dodir koja se izuzetno jednostavno održava.

 

Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Univerzalna orijentacija. Mogućnost ugradnje s oblogom visine 60cm ili obzidavanjem. Volumen 220 litara. 

Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom izbjegavajte abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi njima mogli oštetiti površinu kade, zbog čega će izgubiti sjaj. Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja, površinu je potrebmo obrisati suhom krpom.
Ukoliko je kada izgubila prvobitan sjaj, isti se može povratiti pastom za poliranje koju ste nanijeli na komadić vate ili krpicu.

Ukoliko je došlo do manjih površinskih oštećenja (ogrebotina), moguće ih je sanirati vodobrusnim papirom granulacije 240 do 800 i nakon toga ispolirati pastom. Kod većih oštećenja  kade koja se ne mogu sanirati brušenjem i poliranjem, obratite se našem servisu koji će Vam sugerirati moguće načine sanacije.

Dodatne informacije

Boja

Bijela

Dimenzije

170 x 80

Kapacitet

185 – 220

Oblik

Pravokutni

Robna marka

Aquaestil

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kada Arno”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *