Kotao EKO Kenda

Kotao na pelet predstavljaju efikasan i jeftin način zagrijavanja Vašeg životnog ili poslovnog prostora. Njihova karakteristika je izuzetno mala količina izduvnih gasova, tako da će prostor u kojem su smještene biti garantovano čist.

Korišćenjem mogućnosti digitalnog programiranja određuje se vrijeme početka grijanja i gašenja kotla, ali i temperatura. Za rad ovih kotlova nije potrebna kotlovnica, tako da ih bez ikakvih problema možete smjestiti u Vaš životni ili poslovni prostor. Iznenadićete se koliku uštedu energije ćete ostvariti korištenjem ove vrste peći.

Opis

 KENDA EKO KOTLOVI NA PELET spoj su vrhunskog dizajna i funkcionalnosti.

Odlikuje ih visok kvalitet izrade i moderan dizajn. Prilikom rada ostvaruje vrlo veliko iskorištenje, te je sa tim idealno rješenje za ekonomično grijanje.
Kotao je konstruisan za što jednostavnije i funkcionalnije rukovanje, lako upravljanje i čišćenje. Ugađeni modul za podešavanje automatskog paljenja i gašenja omogućava rad u skladu sa potrebama korisnika. Kotao posjeduje mogućnost spajanja sobnog termostata.

Termička izolacija kotla ne dozvoljva zagrijavanje površine kotla i time omogućava njegovu instalaciju u bilo koju prostoriju vašeg objekta.
Kotlove izrađujemo u 5 različitih veličina, a njihove tehničke karakteristike prikazane su u tablici.

Dodatne informacije

Boja

Crvena

Robna marka

Kenda

Snaga

15 – 25kW, 2 – 10kW, 30 – 45kW, 50 – 70kW

Vrsta goriva

Pelet

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kotao EKO Kenda”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *