Kotao Interio

Kotao na pelet INTERIO 14 i 22. Interio 22 je kotao na pelet modernog dizajna namijenjen za korisnike koji nemaju dovoljno prostora za postavljanje kotla. Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smjestiti u najmanje prostorije.

Kotao je kompaktan i treba samo 1m2 za postavljanje, tako da se može smjestiti u najmanje prostorije. Spremnik peleta kapaciteta 50 kg, digitalna regulacija sa sedmodnevnim programatorom, gusano ložište, cirkulaciona pumpa, expanziona posuda i sigurnosni ventil ga čine jednostavnim za ugradnju i upotrebu.

 

Opis

Za sve one koji žele riješiti pitanje zagrijavanja prostora a imaju problem sa smještajem kotla Interio 22 predstavlja pravo rješenje i idealan izbor. Kotlovi posjeduju vertikalni cijevni izmjenjivač topline i namijenjeni su priključenju na sistem centralnog grijanja. Kotlovi su toplotno izolirani te skoro da nemaju gubitke topline u prostor.

Upravljačka ploča omogućuje jednostavnu regulaciju temperature, promjene opcija i prilagođavanja prema individualnim potrebama i zahtjevima korisnika. Mogućnost programiranog paljenja i gašenja (4 puta dnevno paljenje, 4 puta dnevno gašenje) te mogućnost priključka sobnog termostata  pružaju udobnost potpuno automatskog zagrijavanja Vašeg doma kada god to poželite.

Kotlovi na pelet Interio spajaju lijep dizajn, ekonomično zagrijavanje i udobnost koje pruža centralno grijanje. U prodaji se nalazi i kotao INTERIO 14, koji je specifikacijama isti kao i kamin INTERIO 14. Razlika je samo u zračenju topline u prostor koja je kod kotla puno manja.

Dodaci:

 – GSM modul (Upotrebom mobitela i slanjem odgovarajuće SMS poruke moguće je obaviti sljedeće funkcije:
• Podešavanje zadanih telefonskih brojeva
• Podešavanje jezika komunikacije između modema i telefona
• Uključivanje kotla/kamina
• Isključivanje kotla/kamina
• Promjena zadane temperature
• Promjena snage rada 
• Očitanje statusa kotla/kamina

– Sobni termostat (Regulacija na kotlovima je pripremljena za priključak sobnog termostata. Kupac može odabrati bilo koji sobni termostat koji ima kontakt 0/I. Priključak za sobni termostat je reguliran softverski i termostat ne smije imati napon na izlazima. Trenutno na tržištu se može naći više vrsta sobnih termostata (žični, bežični, Wi-fi itd).

Dodatne informacije

Boja

Crvena

Robna marka

Thermoflux

Snaga

15 – 25, 2 – 10

Vrsta goriva

Pelet

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kotao Interio”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *