Masažna kada De Luxe

Vodena masaža De Luxe standardno je opremljena sa 8 vodenih mlaznica. Svaka mlaznica može se posebno otvoriti ili zatvoriti te usmjeriti. Sve mlaznice raspoređene su tako da se efekt masaže može ostvariti na svaki dio tijela. Sustav vodene masaže De Luxe pogodan je za ugradnju u sve kade i kutne kade.

Opis

Pored redovitog održavanja akrilnih površina potrebno je i redovito održavati masažne sisteme.

 Budući da se radi o čitavom nizu različitih vrsta mlaznica i cijevi kojima se provodi voda, neadekvatnim i neredovitim održavanjem u sistemu se nakuplja prljavština te stvara idealno tlo za razvoj bakterija i mikroorganizama. Savjetujemo Vam da redovito nakon nekoliko kupanja, odnosno masiranja za čišćenje upotrijebite sredstvo za dezinfekciju.

Kod sustava koji nemaju poseban spremnik za automatsko provođenje dezinfekcije samo sredstvo ulijte u vodu te pustite da procirkulira sistemom. Kod masažnih sistema sa ugrađenim spremnikom koji imaju mogućnost automatskog provođenja dezinfekcije, sredstvo ulijte u predviđeni spremnik i uključite sistem za dezinfekciju. U tu svrhu preporučamo Vam originalno Aquaestil sredstvo za dezinfekciju.

  • 6 vodenih midi mlaznica
  • 2 mlaznice za stopala
  • pumpa 0,81 kw
  • regulator za doziranje zraka
  • preljevno-odljevna garnitura

Dodatne informacije

Boja

Bijela

Oblik

Kutni

Robna marka

Aquaestil

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Masažna kada De Luxe”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *