Masažna kada Economic

Vodena masaža Economic radi tako da strujanjem vode masira tijelo u kadi. Voda se ubacuje u kadu pod tlakom kroz 6 vodenih mini mlaznica smještenih na stranicama kade, uz pomoć elektromotorne pumpe koja koristi vodu iz kade. Efekt masaže može se podešavati dodavanjem zraka u vodu koji se ubacuje u mlaznice na principu “Venturi efekta”.

Ovaj masažni sustav odlikuje se jednostavnošću i pouzdanim radom, a pogodan je za ugradnju u manje kupaonske kade.

Opis

Pored redovitog održavanja akrilnih površina potrebno je i redovito održavati masažne sisteme.

 Budući da se radi o čitavom nizu različitih vrsta mlaznica i cijevi kojima se provodi voda, neadekvatnim i neredovitim održavanjem u sistemu se nakuplja prljavština te stvara idealno tlo za razvoj bakterija i mikroorganizama. Savjetujemo Vam da redovito nakon nekoliko kupanja, odnosno masiranja za čišćenje upotrijebite sredstvo za dezinfekciju.

Kod sustava koji nemaju poseban spremnik za automatsko provođenje dezinfekcije samo sredstvo ulijte u vodu te pustite da procirkulira sistemom. Kod masažnih sistema sa ugrađenim spremnikom koji imaju mogućnost automatskog provođenja dezinfekcije, sredstvo ulijte u predviđeni spremnik i uključite sistem za dezinfekciju. U tu svrhu preporučamo Vam originalno Aquaestil sredstvo za dezinfekciju.

  • 6 vodenih mini mlaznica
  • pumpa 0,55 kW
  • regulator za doziranje zraka
  • preljevno-odljevna garnitura

Dodatne informacije

Boja

Bijela

Oblik

Kutni

Robna marka

Aquaestil

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Masažna kada Economic”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *