Spremnik TB

Toplovodni bojleri TB volumena 120 do 800 litara namijenjeni su zagrijavanju i akumuliranju potrošne tople vode spajanjem na krug kotla u kotlovnici ili na neki drugi izvor topline unutar nekog tehnološkog procesa. Često se ugrađuju uz solarne sisteme kao dodatna akumulacija uz solarne bojlere STEB.

Bojleri su izrađeni iz visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, čime su zagarantirani visoki higijenski uvjeti. Korištenjem modernih tehnologija i provjerenih tehničkih rješenja, omogućen je visok koeficijent prijelaza topline i zanemarivi gubici na okolinu. Izrađeni su u skladu s normom ISO 9001 i ISO 14001.

Opis

  • Toplovodni bojleri TB volumena 120, 150, 200, 300, 600 i 800 litara namijenjeni su zagrijavanju i akumulaciji potrošne tople vode spajanjem na krug kotla ili na neki drugi izvor topline unutar nekog tehnološkog procesa.
  • Pogodni su za ugradnju u solarne sisteme, kao dodatna akumulacija uz solarne bojlere STEB.
  • Bojleri su izrađeni od kvalitetnog nehrđajućeg čelika, čime su zagarantirani visoki higijenski uvjeti.
  • Zbog brzog zagrijavanja velikom ogrjevnom površinom cijevnog izmjenjivača pružaju udobnost velike količine tople vode.
  • Kod bojlera TB 120 i 150 priključci su smješteni sa gornje strane bojlera dok su kod bojlera TB 200, 300, 600 i 800 priključci sa zadnje strane bojlera što omogućuje jednostavno i brzo spajanje na instalaciju.
  • Moguća je ugradnja osjetnika za to predviđeno mjesto na zadnjoj strani bojlera.
  • Izolacijski sloj debljine 80 mm učinkovito štiti bojler od toplinskih gubitaka.

Dodatne informacije

Robna marka

Centrometal

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Spremnik TB”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *