Tuš kada Odra

Odra je klasična tuš kada povećane dubine i standardnog otvora sifona. Omogućuje kombiniranje sa svim standardnim modelima tuš paravana. Dostupna je u puno različitih dimenzija.

Kategorije: , Oznake: , , ,

Opis

Dubine tuš kada Odra u slučaju kada se isporučuju s montiranom oblogom:

  • Odra 70×70 – 10 cm
  • Odra 80×80 – 8 cm
  • Odra 90×90 – 8 cm
  • Odra 100×100 – 10 cm

Dubine tuš kada u slučaju kada se isporučuju bez montirane obloge provjerite u poglavlju “tehničke informacije”.

Dimenzije
  • 70 x 70 cm
  • 80 x 80 cm
  • 90 x 90 cm
  • 100 x 100 cm
Dubina 15 cm

Kupaonske kade i tuš kade Aquaestil izrađuju se od 100 % lijevanog sanitarnog akrila koji se odlikuje izuzetnim karakteristikama u cijeloj svojoj strukturi pa je površinsku glatkoću i sjaj moguće vratiti u prvobitno stanje čak i nakon manjih mehaničkih oštećenja.

Za razliku od kada izrađenih od akrila ABS ili poliestera, kod lijevanog sanitarnog akrila nema ograničenja vezanih uz saniranje oštećenog površinskog sloja jer sva svojstva materijala unutar strukture ostaju nepromjenjena. Kade izrađene od sanitarnog akrila odlikuju se optimalnom toplinskom i zvučnom izolacijom, te glatkom i sjajnom površinom ugodnom na dodir koja se izuzetno jednostavno održava. Za čišćenje koristite krpu ili glatku spužvu i bilo koji tekući deterdžent. Pritom treba izbjegavati abrazivna sredstva koja sadrže zrnca jer bi se njima mogla ogrepsti površina kade.Za uklanjanje kamenca preporuča se spužvica namočena u ocat ili sredstva na bazi octa. Nakon čišćenja kadu je potrebno obrisati suhom krpom.

Ukoliko je kada izgubila prvobitan sjaj, ispolirajte ju pastom za poliranje koju ste nanijeli na komadić vate ili krpicu. Redovno održavanje preporuča se provoditi sredstvom za čišćenje i održavanje akrilnih i staklenih površina AQUA CLEAN akril + staklo koje će Vašoj kadi omogućiti postojanost sjaja i potpune čistoće. Ako je pak došlo do manjih površinskih oštećenja (ogrebotina), moguće ih je sanirati vodobrusnim papirom granulacije 240 do 800 i nakon toga ispolirati pastom. Kod većih oštećenja, koja se ne daju sanirati brušenjem i poliranjem, obratite se našem servisu koji će Vam sugerirati moguće načine sanacije.

 

Dodatne informacije

Boja

Bijela

Dimenzije

100 x 100, 70 x 70, 80 x 80, 90 x 90

Robna marka

Aquaestil

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “Tuš kada Odra”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *