O nama

Svojim osnivanjem 1997 godine pa do danas, LASER-BI je jedna od najprepoznatljivih i najuspješnijh trgovačkih kuća u našem regionu i šire.

Specijalizirana trgovina vodomaterijala, kupaonskog namještaja i termoinstalacija (centralno grijanje) nudi, osim kvalitetnih proizvoda i stručne savjete pri planiranju, projektiranju, odabiru materijala do realizacije vaših ideja u što kraćem roku.

Dugoročnim iskustvom te specijalizacijom u toj branši nastojimo zadržati i opravdati ukazano povjerenje svojih kupaca. Osnovni cilj poduzeća je kvalitetan proizvod i korektan odnos prema kupcima i dobavljačima.

Naša misija i vizija

Naša vizija:
Biti jedna od vodećih specializiranih trgovina u ponudi vodomaterijala, kupaonske opreme i termoinstalacija (centralno grijanje) u našoj regiji i šire.

Naša misija:
Kvalitetom proizvoda, korektnim odnosom prema kupcima, povoljnom cijenom i uslugama sačuvati postojeće i pridobiti povjerenje novih kupaca.
Dugoročno iskustvo i specializacija u branši nudi nam mogućnosti odgovoriti na svaki vaš zahtjev.

Šta drugi kažu o nama?

Iza imena LASER-BI stoji dugoročna i stabilna kompanija koja kontinuirano ulaže u razvoj kako bi svojim kupcima ponudili profesionalne usluge i invovativne proizvode, prateći tehnička dostignuća.

Jasmin Kereš Geberit Sales Manager

Ono što je oduvijek krasilo kompaniju LASER – BI jeste lakoća poslovanja i korektan odnos. Iskreno, volio bi da je više ovakvih poslovnih partnera na domaćem tržištu.

Darijo Jerković Ekonomic Vitez

LASER – BI je perspektivna kompanija u kojoj sam do sad sa zadovoljstvom poslovao. Profesionalno osoblje, odličan asortiman i što je najvažnije povoljne cijene. Toplo preporučujem.

Emir Pečenković CEO Creativo Agentur

Zaista je mnogo razloga zbog kojih se svi koji kupuju ili sarađuju sa trgovinom “LASER – BI” osjećaju prijatno i zadovoljno – preporučujem svima da ih posjetite.

Milan Kecman Manager prodaje Vaillant