LASER-BI je prepoznatljiv po fleksibilnosti, kompetentnosti i razvijenom odnosu s kupcima. Segment USLUGA naše trgovine odlikuje se korektnim odnosom prema kupcima te kvalitetom poslovnosti.

Pod motom “SVE ZA VODU, KUPAONU i CENTRALNO GRIJANJE” u ponudi nudimo širok asortiman robe iz segmenta vodomaterijala, kupaonskog namještaja, opreme za kupatila te grijanja. Poklanjamo veliku pažnju kvalitetnom izboru proizvoda i neprestanom proširivanju asortimana.

Specijalizirana trgovina vodomaterijala i kupaonskog namještaja nudi, osim kvalitetnih proizvoda i stručne savjete pri planiranju, projektovanju, odabiru materijala do realizacije vaših ideja u što kraćem roku.

Savjetovanje pri odabiru i projektovanju kupatila

Nudimo stručne savjete bazirane na dugogodišnjem iskustvu prilikom:1. Savjetovanje pri odabiru i projektiranju kupatila
2. Savjetovanje pri odabiru sistema za centralno grijanje (vrsta kotla, jačina etc. i savjeta oko odabira instalacijskog materijala i opreme
3. Servisiranje
Osim kvalitetnih proizvoda naše osoblje nudi stručne savjete pri planiranju, projektiranju, odabiru materijala do realizacije vaših ideja u što kraćem roku.

Besplatna dostava
Vršimo uslugu besplatne dostave za sve naše kupce na području Unsko - sanskog kantona. Dostava se obavlja u skladu sa dogovorom kupca i sa našim vozilima što garantira maksimalnu sigurnost i tačnost.Također u dogovoru sa klijentom, dostavu možemo prolongirati po njegovim željama.

Montaža na kućnoj adresi

Ukoliko nemate provjerene majstore za ugradnju galanterije vaše kupaonice, mi vam preporučujemo provjerene i dugoročne partnere sa iskustvom i kvalitetom rada.
Također nudimo besplatnu konsulataciju te najbolje rješenje i prijedloge za vaše kupatilo.

Dovoljno je da nas kontaktirate na naš oficijelni broj telefona +387 37 351 206 ili posjetite naš prodajni salon u ulici Irfrana Ljubijankića 157 u Bihaću kako bi vam mogli ponuditi najbolje prijedloge prilikom odabira riješenja za vaše kupatilo.

Servisiranje

Vršimo servisiranje baterija i slavina renomiranih proizvođača Armal, Unitas i Ecos.

Servisiranje slavina moguće je obavljati na licu mjesta ili donošenjem u naš prodajni salon u BIhaću. Pored servisa slavina obavljamo i zamjenu tj. demontažu stare i montažu nove slavine.

Bez obzira na dugotrajnost, baterije se habaju i troše što zahtjeva njihovo povremeno servisiranje odnosno popravku. Sve što trebate jeste pozvati naš telefon ili lično donijeti bateriju kako bi se otkrio i sanirao kvar.

Kontaktirajte nas!

⬤   Ponedeljak - Petak 08:00-17:00
⬤   Subota 08:00 - 16:00
⬤   Ulica Irfana Ljubijankića br. 157, 77000 Bihać
⬤   +387 (0)37 351 206
⬤   +387 (0)61 180 324
⬤   info@laserbi.ba

Usluge

⬤   Savjetovanje pri odabiru i projektovanju kupatila
⬤   Besplatna dostava
⬤   Montaža na kućnoj adresi
⬤   Projektiranje kupatila
⬤   Savjetovanje pri odabiru sistema Grijanja

Servis

⬤   Servisiranje baterija i slavina proizvođača Armal, Unitas i Ecos
⬤   Montaža i servis Kenda proizvoda
⬤   Puštanje kotlova u rad
⬤   Servisiranje

Geberit